Fokus: Mötet mellan människor

2016 års coolaste marknadsvecka är ett minne. Vi har upplevt ett pärlband av konserter, kurser och möten mellan människor. Våra försäljare har kämpat i kylan och är som alltid alldeles extra fantastiskt underbara. DSC_4455

Arbetet med 2017 är redan igång. Som vi planerat och pratat om länge med alla sätter vi fortsatt fokus på mötet och överföring av kunskap och färdigheter.

Hembygdsområdet  och den uråldriga marknadsplatsen är ett ställe, en plats, där människor mötts i alla tider. Därför blir det 2017 stort fokus på föreläsningar, debatter, seminarier, konferenser och andra ord för just möten mellan människor.

Musik & Dans i Midvintersol fortsätter och blir ännu mer!

Vår utescen blir vissa timmar en plats för att föra fram åsikter och föra diskussioner om framtiden och nutidens vägval. Vår marknadsplats är en färgrik plats – öppen för alla människor.

I vår 2016 gör vi ett litet prov, ett försök, med inledningen till en skidanknuten historisk aktivitet som vi ska kalla Jokkmokksloppet, även om det inte är en tävling på tid. (Obs: icke att förväxla med Red Bull Nordenskiöldsloppet). Hör av dig om du kan vara med!

I år hjälpte många till. Det är så fantastiskt när det sker! Tag kontakt och var med och skapa upplevelser och värden stärk din och vår identitet. Vi gläds åt ett gott lagarbete med Kulturförvaltningen, Strukturum och en rad andra.

Tack till Jokkmokks komun Kultur&Fritid/KUPP som medfinansierade. och tack alla oss som gjorde marknadsveckan 2016 varm och go.

 

Print Friendly, PDF & Email